Lyle & Scott

Lyle & Scott ontwerpt casual kleding voor kinderen. Het merk biedt een uitgebreide collectie aan van klassieke en sportieve items. Ieder item is te herkennen aan de iconische gele adelaar.

Lyle & Scott Kids kleding

Lyle & Scott is in 1847 opgericht door de Schotse William Lyle en Walter Scott. Het merk werd voornamelijk bekend vanwege haar hoogwaardige knitwear en stijlvolle golfkleding. Spraakmakende samenwerkingen met wereldberoemde modehuizen maakten het merk wereldwijd bekend. Inmiddels hebben de items een wat meer casual karakter gekregen en zijn ze perfect voor everyday wear. 

Het merk staat bekend om hun eenvoudige designs en hoge kwaliteitsmaterialen zoals wol en katoen.
De collectie van Lyle & Scott kenmerkt zich als subtiel met hier en daar wat felle kleuren. Het merk maakt gebruik van fijne stoffen en comfortabele pasvormen. In alle kleding is het kenmerkende arend logo terug te vinden wat terug verwijst naar de golfwereld, waardoor de oorspronkelijke roots van het merk toch in stand worden gehouden.

Lyle & Scott levert comfortabele en casual kleding met voor ieder wat wils. Van hoodies, joggingbroeken, jassen tot shirts. Combineer de kleding makkelijk en shop nu bij Eddy's.