Von Dutch

Het modemerk Von Dutch ontwerpt kleding, accessoires en petten met een mix van luxe mode en urban style. Ontdek het aanbod nu bij Eddy's.

Von Dutch accessoires & caps

Von Dutch is een modemerk dat in het begin van de jaren 2000 werd opgericht onder leiding van de beroemde Franse ontwerper Christian Audigier. Het iconische Hollywood merk is al meer dan 15 jaar een vaste waarde in de popcultuur en muziekscene. Sinds de lancering is Von Dutch geëxplodeerd in de modewereld en werd het een van de meest begeerde en herkenbare merken van zijn tijd. Von Dutch is nog steeds een van de meest invloedrijke merken die de tand des tijds heeft doorstaan. Op dit moment is Earl Pickens, executive director of design, nog steeds de drijvende kracht achter de toekomst van Von Dutch, naar een plek waar straatcultuur en luxe mode elkaar ontmoeten.

Een van de meest invloedrijke modeontwerpers van zijn tijd, Earl Pickens studeerde af aan het Art Institute of Chicago, gevolgd door een succesvolle carrière als artistiek directeur voor ready to wear high-end merken, waaronder Charles Jourdan, Marlboro International Sportswear (Valentino Groupe) en meer. Pickens werk werd geëerd als winnaar van de Lazarus (Designer of Tomorrow) Award en de begeerde Perry Ellis Awards. De geliefde ontwerper heeft enkele van de meest vooraanstaande beroemdheden, politici en muzikanten gekleed, waaronder Barack Obama, Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, Lady Gaga, Cindy Crawford en het Britse Olympische team, ... Zijn werk is te zien geweest in wereldwijde modeboeken zoals: Vogue, Harper's Bazaar, Elle, Official en nog veel meer. Ontdek het nu bij EDDY'S.