Over Eddy's

 

BRANDSTORES

Welkom op de website van EDDY’S, één van de grootste MULTI brandstores van Nederland met topmerken voor dames, heren én kids. Onze winkels zitten gevestigd in hartje centrum Eindhoven en zijn een begrip voor winkelend Nederland.

Om de hoek van onze EDDY’S BRANDSTORE zit ook onze bekende EDDY’S OUTLET waar je topmerken voor bodemprijzen kunt shoppen. Absoluut de moeite waard wanneer je Eindhoven bezoekt!

TOPMERKEN

Bij EDDY’s vind je prachtige hoogsegment merken als Peuterey, Dsquared2, Moose Knuckles, Versace Couture en Love Moschino.

Ook vind je bij EDDY’s het grootste aanbod in populaire merken als Black Bananas, Reinders, Nikkie, Josh V, Unique the Label en 2LEGARE.

Onze collectie wordt dagelijks aangevuld met de nieuwste musthaves en voor iedere gelegenheid kun je bij ons terecht voor een te gekke outfit!

 

SERVICE

EDDY’s staat bekend om zijn persoonlijke service en Brabantse gezelligheid. Klanten vanuit het hele land bezoeken ons dagelijks en ons enthousiaste EDDY’s team staat elke dag klaar om iedereen van de beste shop ervaring te voorzien.  Ook onze webshop wordt dagelijks bezocht door duizenden bezoekers en het EDDY’S team doet haar uiterste best om onze online klant van de beste collecties en service te voorzien.

Op onze webshop kun je de gehele collectie van Eddy’s online shoppen en bestellingen worden zelfs dezelfde dag nog bij jou geleverd d.m.v. onze speciale VIP service.

 

EDDY'S

Vrijstraat 46
5611 AW Eindhoven
Tel: 040 7370570

STAY UP TO DATE & VOLG ONS: @eddyseindhoven

EDDY'S OUTLET

Nieuwe Emmasingel 98 
5611 AM Eindhoven 

STAY UP TO DATE & VOLG ONS: @eddys_outlet

OPENINGSTIJDEN WINKELS

Maandag
Dinsdag t/m Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

12:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 17:30
12:00 - 17:00