Wat zijn de levertijden?

Wij bieden onderstaande bezorgopties aan.

Voor Nederland geldt:

BezorgoptiesBestellingen onder €49,95Bestellingen boven €49,95
Standaardlevering: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis (werkdagen)€4,95Gratis
Avondlevering: Voor 22:00 uur besteld, morgenavond in huis (ma t/m vr)€4,95Gratis

 

Voor België geldt:

BezorgoptiesBestellingen onder €49,95Bestellingen boven €49,95
Standaardlevering: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis (werkdagen)€4,95Gratis

 

Wat is de status van mijn bestelling?

Wat leuk dat je een order bij ons hebt geplaatst! Wanneer je bestelling bij ons wordt verwerkt, ontvang je een Track & Trace code via de mail. Met de Track & Trace-informatie kun je jouw pakket volgen. Heb je de mail niet ontvangen? Check even je 'ongewenste reclame' inbox, vaak komt het hierin terecht. Indien je de mail nog steeds niet hebt gevonden, kun je hier contact met ons opnemen.  

Wanneer je op de dag van levering niet thuis bent op het door jou opgegeven bezorgadres, zal de bezorger de volgende dag het item opnieuw proberen aan te bieden, of zal het pakket bij de buren worden afgeleverd.

Houd er tevens rekening mee dat wij deels afhankelijk zijn van de prestaties van onze vervoerders. Wij kunnen helaas niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele vertragingen ontstaan bij onze vervoerpartners. 

 

Kan ik mijn bestelling ook ophalen in de winkel?

Op dit moment is het niet mogelijk om jouw bestelling in één van onze winkels te laten bezorgen of te retourneren.

 

Kan ik mijn adres wijzigen?

Indien je nog geen verzendbevestiging via de mail hebt ontvangen kunnen wij je adres wijzigen. Neem dan z.s.m. contact op met onze klantenservice en geef direct de nodige informatie en ordernummer door. Wanneer je de verzendbevestiging al hebt ontvangen via de mail, kun je via de Track & Trace code mogelijk het adres wijzigen. Indien dat niet lukt, houdt er dan rekening mee dat de levering eerst weer bij ons teruggebracht moet worden alvorens we opnieuw een zending kunnen aanbieden.

 

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Nee, wij kunnen helaas geen wijzigingen aanbrengen in jouw bestelling. Om jouw bestelling zo snel mogelijk te kunnen bezorgen, gaan wij daar direct mee aan de slag in ons magazijn. 

 

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, gaan wij hier direct mee aan de slag. Het is daarom niet mogelijk om je bestelling te wijzigen of te annuleren na het plaatsen. 

 

Er ontbreekt een artikel in mijn pakket. Hoe kan dat?

Indien we jouw bestelling niet volledig in orde kunnen maken door een bepaalde oorzaak, wordt je hierover geïnformeerd via de mail met een passende oplossing. Nog geen mail ontvangen van onze klantenservice? Neem dan hier contact met ons op.


Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. Wat moet ik doen?

Indien jouw bestelling niet geleverd is, neem dan uiterlijk binnen 14 dagen na het verzendbericht contact op met onze klantenservice via [email protected]. Zij stellen een onderzoek in bij de vervoerder. Vervoerders kunnen tot een beperkte tijd na verzending onderzoeken wat er met een zending is gebeurt. Indien die tijd verstreken is, kunnen wij helaas niets meer betekenen.