7 For All Mankind

7 For All Mankind, opgericht in Los Angeles, was het eerste bedrijf dat premium denim op de markt bracht. Het merk is een favoriet onder Hollywood-elite, moderedacteuren en stylisten. Ontdek het aanbod nu bij Eddy's.

7 For All Mankind Jeans

De ontwerpers Michael Glasse, Peter Koral en Jerome Dahan richtten in 2000 het modelabel 7 for All Mankind op. Op zoek naar jeans die luxe en casual combineert, kwamen ze erachter dat deze nog niet bestond. Ontstaan in Los Angeles heeft 7 for All Mankind de denim-industrie opnieuw gedefinieerd. De oprichters stelden vast dat innovatie van de stof, een unieke pasvorm en de aandacht voor detail de sleutel waren tot een luxe kledingstuk. 

Door te werken met luxe stoffen, vervolmaakte silhouetten te creëren en zich te concentreren op de kleine details, zoals de complexe stiksels, werd een branche voor luxe denim gecreëerd, waarbij de jeans 7 for All Mankind toonaangevend worden. Het denimmerk verdiende al snel vele liefhebbers en zijn bijnaam werd ‘Sevens’. De iconische achterzak werd een symbool van voor stijlbewuste insiders. Modejournalisten, stylisten en de Hollywood-elite begonnen 7 for All Mankind als snel te waarderen, en ze werden door iedereen gedragen, van Kim Kardashian tot prins Harry.

7 for All Mankind heeft de sector meer dan twintig jaar geleden gecreëerd en blijft toonaangevend op het gebied van hoogwaardig denim, en blijft de industriestandaarden naar een nieuw niveau tillen.