AB Lifestyle

AB Lifestyle wordt gevormd door een team van jonge profesionals die bestaat uit vernieuwde ondernemers, professionele atleten, entertainers uit de muziekindustrie en mode-ontwerpers. Samen creëren ze unieke kleding, schoenen en caps voor heren. Shop nu bij Eddy's.

AB Lifestyle Kleding en Caps

AB Lifestyle 'The Star Lifestyle Brand' begon in 2015 als AB Caps die luxe petten ontwierp in opdracht van voetballer Alexander Büttner (voormalig speler bij Manchester United, Dinamo Moskou, Vitesse en speelt nu voor Nero Revolutions Boston USA).

De caps werden meteen een hit en de ambitie om een compleet lifestyle merk op te zetten was daar. Na 6 maanden werd 'AB Caps' AB Lifestyle en ontstond de visie en filosofie van het merk.

AB Lifestyle wordt nu gevormd door een team van jonge profesionals die bestaat uit vernieuwde ondernemers, professionele atleten, entertainers uit de muziekindustrie en mode-ontwerpers. Elk teamlid draagt bepaalde vaardigheden bij om het merk op te bouwen. Samen creëren ze unieke kleding, schoenen en caps voor heren.