Josh V

Het Nederlandse modemerk JOSH V van ontwerpster Josh Veldhuizen staat bekend om haar stijlvolle en elegante collecties. JOSH V creëert toegankelijke en tegelijkertijd luxueuze collecties die thuishoren in de garderobe van iedere zelfbewuste en stijlvolle vrouw.

Josh V kleding, schoenen en accessoires

JOSH V is in 2011 opgericht door de Amsterdamse mode-onderneemster Josh Veldhuizen. Binnen enkele jaren wist zij, gedreven door haar passie voor mode, haar ondernemende karakter en heel hard werken, een vooraanstaand modelabel op te bouwen. JOSH V is inmiddels één van de snelst groeiende modemerken van Europa. Het label staat bekend om zijn herkenbare luxueuze signatuur en zeer vrouwelijke collecties van hoogwaardige kwaliteit met exclusieve afwerkingen. 

De luxe uitstraling van de JOSH V collecties kenmerkt zich door de keuze voor hoogwaardige materialen en de toepassing opvallende details. Alle items zijn verfijnd en worden geroemd om de comfortabele pasvorm en het stijlvolle en tijdloze kleurgebruik. Hierdoor zijn items uit verschillende collecties op tal van manieren met elkaar te combineren. De vernieuwende prints worden in eigen huis ontwikkeld, waardoor elke collectie een unieke ‘look’ heeft.

JOSH V levert toegankelijke luxe voor een vrouwelijke look. De collecties worden gedragen door modebewuste vrouwen die verzorgd en stijlvol voor de dag willen komen. Het mixen en matchen van tijdloze klassiekers en trendy items kan de vrouwelijke vormen omarmen, accentueren of waar nodig verhullen. De JOSH V vrouw is ambitieus, zelfverzekerd en op de hoogte van de laatste trends op modegebied. Kwaliteit, comfort en luxe zijn voor haar de belangrijkste eisen.