Malelions

Malelions is een lifestyle brand dat zich met zijn producten focust op jonge, dynamische en uitdagende mannen en vrouwen met een passie voor mode. Ontdek het grootste aanbod van Nederland bij Eddy's.

Malelions Hoodies en Tracksuits

Malelions is een lifestyle brand dat zich met zijn producten focust op jonge, dynamische en uitdagende mannen en vrouwen met een frisse passie voor fashion.

Iedereen droomt van een succesvolle en welvarende toekomst, alleen heeft maar een select aantal mensen de drive om te doen wat nodig is om dit te bereiken. Het team van Malelions herkent zich in deze ambitie en vertaalt dit op een stoere en inspirerende wijze naar de producten. De Malelions zijn leiders en gaan te allen tijde voorop in de strijd om hun doelen te bereiken.

De collectie van Malelions bestaat uit comfortabele en trendy items voor heren, dames en kinderen. In het ruime aanbod vind je truien, tracksuits, joggingbroeken gemaakt van zachte materialen voor de fijnste pasvorm. Op elk item staat het herkenbare Malelions logo, wat de producten zo geliefd maken. Ontdek het aanbod nu bij Eddy's.