Nikkie

Met de vrouwelijke, sexy, elegante en stoere ontwerpen behoort NIKKIE tot een van de snelst groeiende Nederlandse modemerken met internationale allure. Ontdek het grootste aanbod van Nederland nu bij EDDY'S.

Nikkie kleding, tassen en schoenen

In 2012 startte Plessen haar eerste eigen modemerk, genaamd NIKKIE, dat inmiddels is uitgegroeid tot een grote speler in de internationale markt. Dit succes werd gevolgd door het eveneens populaire de eigen kledinglijn van Kate Moss; “Selected by Kate Moss”, het Modern Classic dameslabel FIFTH HOUSE en meer.

Met haar voorliefde voor mode presenteerde Nikkie Plessen het internationale TV-programma ‘’Project Runway’’, waar de droom van haar eigen modelabel werd aangewakkerd. In 2012 besloot zij haar droom waar te maken met het ontwerpen van een kleine collectie gebaseerd op haar persoonlijke stijl. Nikkie stelt de collecties zorgvuldig samen waarbij zij focust op het makkelijk combineren van items voor dag en nacht.  De liefde en passie voor mode deelt Plessen als modedeskundige van het populaire TV-programma RTL Boulevard.

Selected by Kate Moss
Ontwerpster Nikkie Plessen en het supermodel werken sinds 2016 samen aan de NIKKIE-collecties. Kate stelt elk seizoen haar NIKKIE-favorieten samen middels een sub-collectie. Dit leidde tot de eerste ‘Selected by Kate Moss’ collectie in 2017. Een collectie dat de identiteit van Kate weerspiegelt: stoer, maar vrouwelijk. Het betreft een complete lijn met (leren) jasjes, jurken, rokken, broeken en tops. Nikkie Plessen en Kate Moss kijken ernaar uit om de fijne samenwerking voort te zetten.