Peuterey

Peuterey is een tijdloos merk voor dames, heren en kids. Sinds 2002 ontwerpt het modelabel exclusieve kleding en jassen van hoogwaardige kwaliteit. Van parka's tot donsjassen en gebreide truien tot hoodies. Ontdek het aanbod nu bij EDDY'S.

Peuterey Jassen en Kleding

Peuterey is een tijdloos merk voor zowel dames als heren. Sinds 2002 heeft het modelabel casual kleding en jassen, met als uitgangspunten passie en functionaliteit, in het assortiment. 

De drie rode stippen zijn de manier waarop je alle Peuterey jassen kunt herkennen. De rode stippen vertegenwoordigen de top van de Mont Blanc. Dit is niet alleen de hoogste berg van Europa, maar ook de regio waar het concept van Peuterey is begonnen. De koude, onverbiddelijke omgeving vraagt daar om de juiste combinatie van functionaliteit, goede materialen en kennis.

Daarnaast gebruikt Peuterey duurzame materialen, gecertificeerde grondstoffen en de meest nauwkeurige technieken voor de productie van zijn kleding. Duurzaamheid is voor het bedrijf geen doel, maar een manier van denken, en vooral doen. Alleen door nu de juiste, duurzame keuzes te maken, kunnen we samen zorgen voor een betere toekomst.