Pinko

PINKO onderscheidt zich door hun unieke, originele en eigentijdse stijl, die vrouwen overal ter wereld aanspreekt. Shop dameskleding, tassen en accessoires nu bij EDDY'S.

PINKO dameskleding, accessoires en tassen

PINKO beantwoordt aan de modebehoeften van een onafhankelijke, sterke en sexy vrouw, die zich bewust is van haar vrouwelijkheid en vastbesloten is deze op verschillende manieren tot uitdrukking te brengen, maar in de eerste plaats door haar keuze van stijl.

De collecties onderscheiden zich door hun unieke, originele en eigentijdse stijl, die vrouwen overal ter wereld aanspreekt. Jaar na jaar hebben deze vrouwen bijgedragen aan de wereldwijde ontwikkeling en het succes van het merk.

Bekroonde beeldmakers en uitzonderlijke fotografen hebben met PINKO samengewerkt om het imago te creëren, via campagnes die het merk wereldwijd onmiddellijk herkenbaar hebben gemaakt. Terry Richardson, Steven Klein en Xavi Gordo hebben een reeks supermodellen gefotografeerd, zoals Naomi Campbell, Elle MacPherson, Carmen Kass, Eva Herzigova, Alessandra Ambrosio, Kate Bosworth, Sara Sampaio, Barbara Palvin en Stella Maxwell.

Speciale projecten en collecties ontwikkeld met enkele van de meest interessante ontwerpers en stylisten van de internationale scène - zoals Mark Fast, Alessandra Facchinetti, Marina Spadafora, Viviana Volpicella en Nicola Brognano - zijn een perfecte illustratie van PINKO's zeer dynamische aanpak, altijd met een focus op creatief talent.