Purple Brand

PURPLE werd in 2017 opgericht met als raakvlak design, streetwear en luxe mode. De collectie bestaat uit innovatieve jeans broeken van veel verschillende wassingen en pasvormen. Ontdek het nu bij Eddy's.

Purple Brand denim jeans

PURPLE werd in 2017 opgericht met als raakvlak design, streetwear en luxe mode. Een groep vrienden samen met ervarende ontwerpers uit de modebranche hadden de ambitie om een collectie van denim en luxe basics voor heren te lanceren.

Zij stelden als doel een persoonlijk probleem op te lossen: denim voor mannen op het hedendaagse prijspunt is tegelijkertijd te eenvoudig en te ingewikkeld. Loop de denimafdeling van een duur warenhuis of boetiek binnen en je vindt overweldigende muren van jeans met verschillende pasvormen en bijna-identieke medium en lichtblauwe wassingen. Innovatie in pasvorm en wassingen vindt meestal plaats op het niveau van de ontwerper, met hoge prijzen.

Innovatie zou niet beperkt moeten blijven tot designer denim, vonden de ontwerpers van PURPLE. Daarom hebben ze een aantal jaren over de hele wereld gereisd om de juiste productiepartners te vinden die hun in staat stellen een toegankelijk product te creëren met hardware van topkwaliteit, designerpasvormen en innovatieve details.

In onze tijd in de herenkledingindustrie zijn talloze trends en bewegingen gekomen en gegaan. Maar één ding is grotendeels hetzelfde gebleven: denim is de basis van de garderobe van de moderne man. PURPLE is toegewijd om dat interessanter te maken.