Cruyff

Cruyff maakt hoogwaardige, modieuze schoenen en kleding met een luxueuze uitstraling die je het gevoel geven dat je altijd vooroploopt op de rest. Ontdek het nu bij EDDY'S.

Cruyff kleding en schoenen

Cruyff is een lifestyle merk en de grondlegger van Football Luxury. Het is een internationaal en iconisch merk, met als plan de wereld te veroveren met een vleugje Cruyff. Dit doen ze door producten te ontwikkelen met een combinatie van traditioneel vakmanschap en avant-garde materialen en technieken.

Johan Cruijff was de originele dandy van het voetbal. Hij begreep de kracht van uiterlijk en stijl beter dan wie dan ook.

Op het veld imponeerde Johan zijn tegenstanders met zijn aanwezigheid, evenwicht en focus. Buiten het veld had hij een scherpe en stijlvolle uitstraling, iets wat onderdeel is van het Cruyff-handelsmerk.

Johan's stijl van kleden en zijn keuzes in accessoires - zijn auto, schoenen, horloge en zelfs het meubilair in zijn huis - straalden een zekere persoonlijke kracht en zelfvertrouwen uit. Er goed uit zien en je dandy voelen was niet alleen een manier van leven.

Er goed uitzien gaf je automatisch het gevoel dat je al 1-0 voor staat, ongeacht wat of hoe je iets doet.