Reinders

Reinders is een Nederlands merk opgericht door de tweelingzusjes Julie & Marie Reinders. Het merk staat bekend om haar gebreide kledingsstukken, gemaakt van hoogwaardige materialen. Ontdek het grootste aanbod van Nederland nu bij EDDY'S. 

Reinders Kleding

Reinders is een Nederlands modelabel dat in 2015 is opgericht door de tweelingzusjes Julie en Marie Reinders. De zusjes hebben een andere kijk op mode, waardoor het merk zich onderscheidt van andere labels en een groot succes is geworden in Nederland.

Reinders staat bekend om haar gebreide stijlen en tone op tone loungewear sets, zoals de populaire Twin Set. Het merk vult de kloof tussen de high-end en high-street modelabels. De kracht van Reinders ligt in het aanbieden van high-end designs en luxe materialen tegen betaalbare prijzen, gecombineerd met een reeks mooie pasvormen en elegante silhouetten. Met de uitgesproken stijlen en herkenbare looks creëert Reinders een sterk imago.

Van joggingpakken, sweaters, vesten tot riemen en schoenen; verkrijgbaar voor zowel dames als meisjes. Match jij samen met je mini me in deze comfortabele en trendy items? Shop nu het grootste assortiment van Nederland bij Eddy's.