Wij maken het jou graag zo gemakkelijk mogelijk om een bestelling bij ons via een beveiligde verbinding te voltooien. Om te betalen op EDDY-S.NL kun je gebruik maken van:

 • iDEAL
  Met iDeal kun je direct online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank.
 • Bancontact/Mister Cash (voor Belgische klanten)
  Belgische klanten kunnen gemakkelijk betalen met de fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening.
 • Pay Pal
  PayPal Nederland biedt een veilige manier om online betalingen te regelen. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.
 • Klarna
  Met Klarna hoef je de bestelling pas na ontvangst te betalen en enkel voor de items die je houdt te betalen. Zodra de bestelling is verzonden, ontvang je van Klarna informatie hoe en wanneer je je betaling kunt afronden. We verzoeken je de instructies van Klarna te volgen.
 • Creditcard
  Je kunt betalen met MasterCard of VISA. Als je creditcardaankoop is goedgekeurd, wordt het geld direct gereserveerd en ontvang je een bevestiging van de bestelling per e-mail.  Je creditcard wordt gedebiteerd zodra we je bestelling verzenden. Als de creditcardtransactie niet geaccepteerd wordt, dan wordt je bestelling geannuleerd. Neem in dat geval contact op met je bank of creditcardmaatschappij.