Baron Filou

Baron Filou creëert een nieuwe stijl door hun eigentijdse ontwerpen. Het jonge en creatieve team heeft het doel om chique en bovenal street couture te ontwerpen met veel aandacht voor detail, variërend van Filous outfits tot de stoffen waar hij achterstaat. Ontdek nu het aanbod bij EDDY'S.

Baron Filou Kleding

Baron Filou creëert een nieuwe stijl door hun eigentijdse ontwerpen. Het jonge en creatieve team heeft het doel om chique en bovenal street couture te ontwerpen met veel aandacht voor detail, variërend van Filous outfits tot de stoffen waar hij achterstaat.

Het streetwear label maakt gebruik van 100% biologisch katoen, waardoor er potentieel water, energie en koolstofuitstoot bespaard kan worden. Het doel van Baron Filou is om het bewustzijn te verspreiden en meer merken aan te moedigen en uiteindelijk een echt langdurig positief effect op de planeet te hebben.

Elk kledingstuk dat niet eerlijk wordt verhandeld en niet op duurzame wijze wordt geproduceerd, gaat ten koste van mens en milieu. De liefde voor onze medemens en voor onze unieke planeet staat bovenaan de agenda van Baron Filou. Mode verandert snel, net als het klimaat. Door bij voorkeur gebruik te maken van gerecyclede en ecologisch neutrale materialen, vervaardigd onder eerlijke en verantwoorde productieomstandigheden, wilt het merk bijdragen aan het standaardiseren van dit soort mode.