In Gold We Trust

In Gold We Trust, het populaire merk gedragen door grote namen als Jebroer, Ali B, Polska, Mr Propz, Lil’ Kleine, Chris Brown, Future en Tyga. De stoere en trendy hoodies, T-Shirts en joggers zijn zowel voor heren als dames echte essentiële items. Ontdek de populaire truien of ga voor één van de logoprint T-Shirts van In Gold We Trust. 

In Gold We Trust Kleding

In Gold We trust is opgericht in 2012 door Eric Franzel in Amsterdam. Het merk weerspiegelt de reis van de oprichter van het overwinnen van obstakels en het voortdurend streven naar het beste. 

IGWT gebruikt verschillende stoffen en hoogwaardige productie. Ze beloven hun klanten de beste materialen en de perfecte pasvorm.

Het doel van het merk is streven naar tijdloosheid en vrijheid. Geïnspireerd door atleten, is onze filosofie om hoog te mikken en te streven naar goud door te vertrouwen op eigen kracht. Voor ons staat goud voor een bepaalde manier van denken. Daarom streven we naar kwaliteit en uitmuntendheid in het belang van onze gemeenschap en het milieu.