Met Jeans

Met Jeans staat bekend om de uitstekende pasvorm. De spijkerbroeken hebben de mooiste pasvorm en bijzondere wassingen. Het merk is ook regelmatig terug te vinden in diverse gerenommeerde modebladen zoals Cosmopolitan, Glamour en Marie Claire. Ontdek het aanbod nu bij Eddy's.

Met Jeans Denim Broeken

Met Jeans is een trendy merk dat in 1997 in Italië is opgericht door het duo Gege Schiena en Moreno Guiriato. Gege is bekend geworden door zijn grote aandeel in de Italiaanse jeansindustrie in de jaren 70. Moreno, eigenaar van Italservis, is specialist in productie en marketing van internationale merken. Deze perfecte combinatie maakt Met jeans tot een internationaal succesvol merk dat ook door diverse celebs is opgepikt. Kate Middleton, haar zusje Pippa Middleton, Kylie Minoque, Ella Macpherson en Rachel Zoe zijn gespot in kleding van het Italiaanse topmerk. Het merk is ook regelmatig terug te vinden diverse gerenommeerde modebladen zoals Cosmopolitan, Glamour en Marie Claire.

In 2004 is Met Jeans in Nederland pas echt bekend geworden en op dit moment een van de snelst groeiende jeansmerken in ons land. Dit is niet verrassend, gezien de innoverende productie-flexibiliteit die het mogelijk maakt voortdurende veranderingen in de modewereld goed te volgen. Een Met Jeans staat bekend de uitstekende pasvorm. Het merk wordt gekenmerkt door de mix van ambacht en technologie, maar ook door de keuze van uitstekende materialen en het fabricageproces. Met Jeans komt dan ook geregeld met nieuwe fits en bijzondere wassingen in haar nieuwe collecties. Ook opvallende applicaties zoals, studs en aparte borduursels zijn terug te vinden op de producten van Met jeans. Hiermee behouden ze de vrouwelijkheid zonder de kwaliteit van een jeans te verliezen.