Quotrell

Quotrell is een uniek en onderscheidend kledingmerk dat een frisse nieuwe look biedt. De collecties van Quotrell bestaan uit comfortabele T-Shirts, heerlijk zittende truien en trendy trainingspakken tot accessoires. Ontdek het aanbod nu bij EDDY'S.

Quotrell Kleding

In nog maar een paar jaar is Quotrell van een beginnend kledingmerk naar een welbekend fashion brand gegroeid. Met de gedachte om mensen te voorzien van fashionable én comfortabele kleding, is de oprichter van Quotrell zijn kledinglijn begonnen. Zijn ingeving om Quotrell te beginnen komt vanuit zijn jaren in dienst van het leger. Daar ervaarde hij dat kleding vooral functioneel en efficiënt moet zijn.

Met het minimalistische design en de hoge kwaliteit in stoffen onderscheid Quotrell zich van andere fashion brands. Mensen zullen de kleding van Quotrell snel herkennen door het kenmerkende Quotrell logo, die op bijna alle kleding te vinden is. Met elk item van Quotrell zorgen wij ervoor dat jij je zelfverzekerd voelt. Door het ruime aanbod aan keuzes zit er altijd wat naar jouw wens bij.